Over ons

In 1932 heeft grootvader Jan Cruijssen zich ingeschreven bij de kamer van koophandel en is begonnen met het verkopen van kruidenierswaren. Dit deed hij vanuit zijn eigen woning en bracht het rond op de fiets.

In 1957 verhuist men naar het textielplein en begint een sparwinkel.

In 1958 is zoon Jan begonnen met het venten van groenten. Dit bleek zo’n succes dat men besloot groenteboer te worden. Na enkele zetwinkels te hebben gedraaid, verhuist men in 1976 naar de Stevenzandsestraat en stopt grootmoeder met het werken in de winkel. Men begint met het draaien van markten. Allemaal gesitueerd in de Tilburgse wijken en binnenstad.

In 2017 is het bedrijf ondergebracht bij John den Herder Holding B.V. Om met de veranderende tijden mee te gaan werd er een website opgericht en werd het bedrijf kleinschaliger.

Tegenwoordig zijn we te vinden op de markten in Tilburg. Met veel streek gebonden producten waarbij het uitgangspunt is om in de hele keten een eerlijke prijs voor iedereen te garanderen. Vanwege de korte doorlooptijd van onze producten proberen we op alle markten tot het einde een volledig assortiment aan te bieden. De diversiteit en kwaliteit staan hierbij voorop.