Bedrijven

Bedrijfsfruit

Heeft u fruit nodig bij u op kantoor, in de kantine van uw bedrijf, voor de leden van uw sportschool of voor de kinderen in uw kinderdagverblijf? Wij verzorgen bij bedrijven groenten en fruit en alles op maat. Geen dure standaardpakketten of abonnementen. Alles is naar wens in te vullen en tegen dagprijzen.

Uw voordelen: dagelijkse levering mogelijk, dagelijks aanpasbare hoeveelheden en altijd verse producten. We zijn uiterst flexibel en u krijgt nooit te veel waardoor er niets wordt verspild. Doordat u geen prijsafspraken hoeft te maken voor de lange termijn heeft u altijd scherpe tarieven en betaalt u nooit te veel.

Voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken kunt u telefonisch of via mail contact opnemen.

Horeca

Wanneer u interesse heeft in levering van groenten en fruit voor uw horeca gelegenheid, uw winkel of (bedrijfs-) restaurant kun u contact met ons opnemen zodat wij u een duidelijk en passend voorstel kunnen doen. Er zijn veel mogelijkheden voor de levering van de door u gewenste artikelen. U kunt hiervoor telefonisch of via mail contact opnemen.

Scholen, verenigingen en instellingen

Zoekt u een leverancier voor schoolfruit, de mandarijnen met Sinterklaas, de sinaasappels voor in de rust bij het voetballen of fruit voor de bewoners van een bejaardenhuis? Bij ons bent u aan het juiste adres. Voor de mogelijkheden kunt u telefonisch of via mail contact opnemen.

Fruitmand

Heeft u een zieke vriend of collega of wilt u gewoon iemand verrassen? Denk dan eens aan een fruitmand.